Meer resultaten voor telefoonnummer dierenbescherming nederland

telefoonnummer dierenbescherming nederland

Meld dierenleed Dierenbescherming.nl.
Het meldnummer is ondergebracht bij de Landelijke Eenheid van de Nationale Politie. Dat betekent dat speciaal opgeleide politiemensen de telefoon aannemen en de juiste hulpverlener inschakelen. Afhankelijk van de melding wordt de politie, de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming of de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit NVWA ingeschakeld.
boomstamtafel eiken
Service Informatie Dierenbescherming.nl.
Copyright 2018 Dierenbescherming Disclaimer Privacyreglement Sitemap. Vermoed jij dierenleed? Achter veel voordeuren in Nederland schuilt dieren en mensenleed. Jij kan hier iets aan doen, door dit te melden of aan ons voor te leggen. Deze site maakt gebruik van cookies.
gordijnen
De Dierenbescherming beschermt dieren Dierenbescherming.nl.
Is jouw konijn wel happy? Konijnen staan op de vierde plek van meest gehouden huisdieren in Nederland; er zijn er zon 12, miljoen van. Is jouw konijn wel happy? Word ook dierenbeschermer. Ja, ik steun het werk van de Dierenbescherming.
taxi Tilburg
Inspectiewerk Dierenbescherming.nl.
Urgente meldingen van dierenverwaarlozing of mishandeling worden behandeld door onze inspecteurs van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming LID. Bij het bestrijden van dierenleed werkt de LID nauw samen met de dierenpolitie, het ministerie van Economische Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.nl.
logo bedrukken op kleding
ANBI.
Telefoonnummer: 088 811 3000. Postadres: Postbus 85980. 2508 CR Den Haag. Bezoekadres: Regulusweg 11. 2516 AC Den Haag. Het beschermen van dieren door het verlenen van noodhulp, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van de samenleving. De Dierenbescherming heeft ten doel dieren te beschermen in de ruimste zin van het woord en hun belangen te behartigen.
mediums
Regio Noordwest Dierenbescherming.nl.
Het werkgebied van Dierenbescherming Noordwest omvat de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Hier vind je o.a. de dierenasielen, dierenambulances en hondenscholen. Ook hebben wij een noodfonds voor mensen die de dierenartskosten niet kunnen betalen. Woon jij in Regio Noordwest en wil je graag wat doen voor dieren?
Regio Zuidwest Dierenbescherming.nl.
Dier in nood. Het werkgebied van Dierenbescherming Zuidwest omvat de provincie Zuid-Holland, waaronder de voormalige regio's' Haaglanden, Rijnland en Rijnmond. Hier vind je o.a. de dierenasielen, dierenambulances en hondenscholen. Ook lees je al het nieuws en activiteiten uit deze regio.
Contact Dierenbescherming.nl.
Regiokantoren Opvangcentra Dierenambulances Hondenscholen. Journalisten met vragen kunnen contact opnemen met onze persvoorlichters. Help een asieldier aan een thuis. Online hulp bij vermiste huisdieren. Alles over het keurmerk en dierbewust consumeren. Steun de Dierenbescherming met elke aankoop. Wat wij doen.

Contacteer ons

++ dierenbescherming bellen ++
++ baasje gezocht dierenbescherming ++
++ dierenbescherming deventer ++
++ dierenbescherming den haag contact ++
++ dierenbescherming aalsmeer ++
++ dierenbescherming paarden ++
++ dierenbescherming telefoonnummer ++
++ telefoonnummer dierenbescherming nederland ++
++ dierenbescherming asielhonden ++
++ dierenbescherming gevonden dieren ++
++ dierenbescherming hilversum ++
++ dierenbescherming hond adopteren ++
++ werken voor dierenbescherming ++