Meer resultaten voor dierenbescherming rsin

dierenbescherming rsin

Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar.
Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar is een moderne dierenbeschermende organisatie, met een rijke historie waar het dierwelzijn hoog in het vaandel staat.De stichting bestaat uit een: asiel, pension, dierenbejaardentehuis de Seniorenclub, dierenambulance en crèche. Kijk eens op onze website als u meer wilt weten over onze honden, katten of andere dieren.
abc velp
Nationaal Fonds Kinderhulp.
Zodat ze een fiets hebben om met hun vriendjes en vriendinnetjes naar school te gaan, ze eens een dagje uit kunnen en geld hebben om spullen voor hun opleiding te bekostigen. Zoals Ruben, die al vanaf jongs af aan kok wilde worden.
douchewand
Spanje Stichting Dierenbemiddeling Europa.
Ze hebben veel vrijwilligers, hebben veel dieren waarvan ook in een opvanggezin zitten. FUNDACION SENDA NATHUR is een stichting die de dieren in pleeggezinnen heeft en die gebruikt maakt van een pension waar stichtingen tegen een laag tarief gebruik van kunnen maken.
loopbaanbegeleiding
Kledingbank Drenthe Stichting Kledingbank.
Stichting Kledingbank Drenthe. RSIN nummer/Fiscaal nummer.: 8509 46 049. Carstenstraat 81 te Hoogeveen. Krakeelsedijk 22 7913 VZ Hollandscheveld. Verstrekken van kleding, schoenen en speelgoed aan mensen met een langdurend laag inkomen. Beleidsplan in het kort.: Doorgaan met kledingbank, conform doelstelling.
Locksmiths
ANBI.
Nederlandse Vereniging tot Bescherming van Dieren. RSIN / fiscaal nummer: 002709399. Telefoonnummer: 088 811 3000. Postadres: Postbus 85980. 2508 CR Den Haag. Bezoekadres: Regulusweg 11. 2516 AC Den Haag. Het beschermen van dieren door het verlenen van noodhulp, het handhaven van welzijn en het beïnvloeden van de samenleving. De Dierenbescherming heeft ten doel dieren te beschermen in de ruimste zin van het woord en hun belangen te behartigen.
kartonnen hulzen
Notaris informatie.
Kamer van Koophandel: 18076548. RSIN fiscaalnummer: 815546841. Keurmerk: Keurmerk Goede Doelen. ANBI verklaring: ja. Brancheorganisatie en gedragscode: Instituut Fondsenwerving, Den Haag. Wij stellen ons graag aan u voor. Stichting DierenLot is een goed doel dat zich richt op het helpen van lokale en regionale dierenorganisaties, welke zich inzetten voor de verzorging en opvang van verwaarloosde en mishandelde dieren in Nederland. Wij doen dit middels financiële steun, materialen of bijv. bij het helpen van transportproblematiek door de inzet van onze eigen DierenLot dierenambulances. Inmiddels steunen wij ruim honderd dierenorganisaties en rijden er ruim 30 DierenLot dierenambulances rond in Nederland. Naast deze vorm van steun stimuleert DierenLot de zelfredzaamheid en fondsenwerving van deze dierenhulporganisaties door het publiek bewust te maken van veel voorkomend dierenleed. Stichting DierenLot of de Dierenbescherming.
ANBI St. Dierentehuis Leerdam.
Tot 31-12-2013 waren wij ANBI als zelfstandige entiteit, echter ingaande 01-01-2014 vallen wij onder de ANBI erkenning van de Nederlandse Vereniging tot Bescherming van Dieren De Dierenbescherming. Klik op bijgaand document van de belastingdienst. Per 01-01-2017 heeft onze Stichting weer een volledig eigen ANBI status gekregen. Zie bijgevoegde Beschikking dd 24-01-2017. Ingaande 01-01-2014 zijn alle erkende ANBIs verplicht de in het linker keuze menu genoemde informatie op hun website duidelijk voor het publiek toegankelijk te maken. Klik op elk van de volgende ANBI-onderdelen om u nader te informeren. ANBI beschikking per 01-01-20170001.pdf. Print pagina E-mail pagina. Fiscaal nr RSIN.
Lees meer over de organisatie van Dierenbescherming Centraal Bureau Fondsenwerving.
Widgets voor gemeentes. Hieronder kunt u een code genereren waarmee u het collecterooster of de opbrengsten van een gemeente op uw eigen website kunt zetten. Register goede doelen. Home Overzicht van goede doelen Dierenbescherming. A A A. Collecteweek: 29-09-2019 t/m 05-10-2019.
Periodiek schenken Schenk voordelig aan Dierenbescherming.
De Dierenbescherming komt op voor dieren in nood door heel Nederland en zet zich in voor een beter dierenwelzijn, al meer dan 150 jaar. De Dierenbescherming ontvangt geen structurele subsidie van de overheid en is volledig afhankelijk van giften en contributies.
De Boom.
Maatschappelijke en sociale doelen, Milieu, natuurbehoud en dierenbescherming. Adres Voorstraat 12. De Stichting wil een cultureel en geestelijk middelpunt zijn in het algemeen maatschappelijk belang op Christelijke grondslag. De Stichting heeft ten doel: het bevorderen van de geestelijke en stoffelijke belangen van personen, die wonen in de gemeenten, waar de goederen van het Landgoed De" Boom" gelegen zijn of daarbij betrokken zijn, en het steunen van in die gemeenten gevestigde instellingen, welke gelijk doel beogen, alles in de meest uitgebreide zin van het woord: zij mag haar werkingssfeer ook uitstrekken tot andere personen en/of instellingen, mits daardoor het algemeen maatschappelijk belang op Christelijke grondslag gediend wordt.

Contacteer ons

++ jaarverslag dierenbescherming ++
++ donateur dierenbescherming opzeggen ++
++ dierenbescherming hoofdkantoor ++
++ informatie over de dierenbescherming ++
++ dierenbescherming limburg katten ++
++ dierenbescherming oegstgeest ++
++ informatie over dierenbescherming ++
++ hoofdkantoor dierenbescherming ++
++ dierenbescherming rsin ++
++ dierenbescherming limburg honden ++