Op zoek naar dierenbescherming apeldoorn?

dierenbescherming apeldoorn

Dierenbescherming regio OverGelder.
Welkom op de site van de Dierenbescherming Afdeling OverGelder. Dierenbescherming afdeling OverGelder heeft zo'n 10.000 leden en is actief in 35 gemeentes grotendeels in Gelderland. De vereniging spant zich op vele manieren in voor het welzijn van dieren in de regio. Ze bestrijdt dierenmishandeling vangt dieren in nood op ziet toe op de naleving van de dierenwetgeving en werkt met voorlichting en acties aan een diervriendelijke samenleving. Hierbij wordt zij geholpen door vele vrijwilligers en enkele beroepskrachten. Nieuws Open dag goed bezocht. 11 okt 2016 Categorie Algemeen. Open dag goed bezocht. Klik hier voor het complete nieuwsoverzicht.
schotelantenne
Dierenbescherming regio OverGelder.
Vermist / gevonden huisdieren. Huisdier vermist of gevonden? Het dierenasiel en de dierenambulance van Dierenbescherming OverGelder werken nauw samen met Amivedi een landelijke vrijwilligersorganisatie die zorgt voor een kosteloze registratie van vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Bij vermissing van uw huisdier of als u een verdwaald dier heeft gevonden kunt u contact opnemen met Amivedi via de volgende telefoonnummers. Bent u woonachtig in Apeldoorn e.o. dan kunt u contact opnemen met Amivedi T 088-0063306 of email apeldoorn@amivedi.com. Bent u woonachtig in Zutphen Lochem Brummen Voorst e.o. dan kunt u contact opnemen met Amivedi T 088-0063310 of email zutphen@amivedi.com. Bent u woonachtig in Deventer e.o.
wasmachine
Dierenbescherming regio OverGelder.
Dierenasiel de Kuipershoek werkt samen met en is onderdeel van Dierenbescherming OverGelder. 055 506 86 00. Openingstijden van het asiel. dinsdag t/m vrijdag 13.30 uur 16.30 uur. zaterdag 10.00 uur 16.00 uur. zondag en feestdagen gesloten. Zie hieronder een leuk filmpje over het asiel. Giften zijn van harte welkom op. Rekening NL18 RABO 0306 0003 93 t.n.v.
incassobureau inschakelen zakelijk
Dierenbescherming regio OverGelder.
T 055 5068640 bereikbaar ma. van 8.30 uur tot 17.00 uur. Uitsluitend journalisten kunnen contact opnemen met onze persvoorlichters. Niels Dorland T 088 81 13 261. Dik Nagtegaal T 088 81 13 268. gemeente Apeldoorn Brummen Deventer Epe Lochem Voorst en Zutphen. T 0900 9991999 24 uur bereikbaar. In de nacht van 22.30 tot 08.30 uur rijden we ALLEEN voor acute en dus spoedeisende noodgevallen. Belt u daarom in de nacht alleen als er sprake is van acute nood.
dynamo
Dierenbescherming regio OverGelder.
zwerfdieren weer terug naar huis brengen. een crematie / begrafenis voor uw overleden huisdier verzorgen. uw overleden huisdier thuis ophalen en afvoeren. Giften zijn van harte welkom op Rekeningnummer NL75 RABO 0306000822 t.a.v. stichting Dierenambulance Dierenbescherming OverGelder. gemeente Apeldoorn Brummen Deventer Epe Lochem Voorst en Zutphen. T 0900 9991999 24 uur bereikbaar. Overdag tussen 08.30 en 22.30 doen we alle genoemde zaken. In de nacht van 22.30 tot 08.30 uur rijden we ALLEEN voor acute en dus spoedeisende noodgevallen. Belt u daarom in de nacht alleen als er sprake is van acute nood. Onze vrijwilligers zijn u dankbaar. Voor gewonde en zieke dieren in Heerde en Hattem kunt u contact opnemen met de Dierenambulance Kampen T 06 22701040.
auto sleutel bijmaken
Dierenbescherming regio OverGelder.
Dierenbescherming regio OverGelder is in 2015 gestart met de Minimax dierendokter waarbij huisdiereigenaren met een uitkering van de gemeente Apeldoorn Deventer en Zutphen per 1 juni 2016 tegen minimale kosten hun huisdier hond kat konijn of knaagdier kunnen laten behandelen. Er zijn meer mensen dan ooit die elke cent moeten omdraaien. Soms doen ze van pure wanhoop hun geliefde huisdier weg omdat ze de dierenarts niet kunnen betalen. Of ze kijken het steeds langer aan voordat ze uiteindelijk naar een dierenarts gaan wat niet bevorderlijk is voor het welzijn van het dier.
Dierenbescherming regio OverGelder.
En met mijn diensten bij de dierenambulance Apeldoorn krijg ik hier de mogelijkheid voor en fungeer ik samen met al mijn collega's als spreekbuis voor de dieren in en om Apeldoorn! Vrijwilliger Dierenambulance OverGelder locatie Apeldoorn. De dienst zit er bijna op maar ik besluit te telefoon aan te laten dat dit consequenties heeft daar ben ik me van bewust. Het eerste telefoontje na 8 uur is er al snel een egel in nood waarvan de vinder het dier al had ontdaan van de vele teken. Het dier was zwaar verzwakt en bij de egelopvang was hij welkom. Onderweg een telefoontje uit Deventer een dame stond bij drie dozen waarin vermoedelijk poezen zijn verstopt.
Dierenbescherming regio OverGelder.
Dierenbescherming regio OverGelder is actief in 35 gemeentes grotendeels in Gelderland. De vereniging spant zich op velerlei manieren in voor het welzijn van dieren in de regio.
Dierenbescherming regio OverGelder.
Dierenbescherming regio OverGelder is actief in 35 gemeentes grotendeels in Gelderland. De vereniging spant zich op velerlei manieren in voor het welzijn van dieren in de regio.

Contacteer ons

++ landelijke inspectiedienst dierenbescherming ++
++ dierenasiel dierenbescherming ++
++ dierenbescherming vlaardingen ++
++ dierenbescherming dordrecht ++
++ dierenbescherming apeldoorn ++
++ werken bij dierenbescherming ++
++ dierenbescherming opzeggen ++
++ dierenbescherming wikipedia ++
++ dierenbescherming nummer ++
++ nederland bedankt dierenbescherming ++
++ asiel dierenbescherming ++
++ nummer dierenbescherming ++
++ dierenbescherming anbi ++